Termeni si conditii

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.cramadepiatra.ro.

I. Introducere
1. BUZOI MASTER FOOD SRL , RO 37897615, J29/180/2021, STR. PRINCIPALĂ NR. 173, SAT VADU SĂPAT, COM. VADU SĂPAT, JUD. PRAHOVA, permite vizualizarea serviciilor, a ofertelor și a articolelor oferite de către entitatea anterior menționată – de la adresa: www.cramadepiatra.ro  („WEBSITE”).

2. Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor website-ului şi stabileşte regulile de utilizare ale acestuia.

3. Poate accesa Regulamentul orice utilizator al website-ului, în orice moment, “dând click” pe link-ul „Termeni si Conditii” aflat pe pagina de web a site-ului.

4. Informaţiile despre articolele din website – printre altele, descrieri, preţuri – NU constituie o ofertă de încheierea de contracte de vânzare la distanță în sensul legilor în vigoare, conform condițiilor din documentul Termeni şi Condiții.

5. Fotografiile şi prezentările postărilor oferite au drept scop prezentarea acestora.

II. REGULILE DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI
1. Prin site-ul www.cramadepiatra.ro nu se încheie contracte de vânzare cu persoane fizice sau juridice.

2. Condiţia începerii utilizării website-ului este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.

3. Website-ul ia toate măsurile tehnice şi administrative posibile şi impuse de legislația în vigoare, menite a proteja datele personale ale Clienţilor şi mai ales de a preveni obţinerea şi modificarea de către persoane neautorizate a datelor personale furnizate în timpul accesării.

4. Clientul care a utilizat website-ul are obligaţiile:
a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;
b) de a utiliza website-ul într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;
c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul website-ului informaţii incorecte;
d) de a utiliza website-ul într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi vizitatori şi pentru Administratorul acestuia; e) de a folosi informaţiile publicate în paginile website-ului doar în scop personal.

III. INFORMAȚII TEHNICE
1. Condiţiile tehnice de prestare de către website, pe cale electronică, a serviciilor, sunt următoarele: a) acces la Internet, b) folosirea unui browser (Firefox, Chrome sau altele asemănătoare), c) Deţinerea unui cont de poştă electronică (opțional, în cazul folosirii funcției de contact).

2. Reclamaţii privitoare la serviciile prestate de website pe cale electronică pot fi depuse transmiţându-le la adresa de e-mail a Departamentului de Relații cu Clienții al acestuia, cramadepiatra@yahoo.com sau telefonic, la numărul de telefon afișat pe website. Reclamaţia Clientului trebuie să conţină denumirea beneficiarului şi o scurtă descriere a procesului reclamat. Website-ul se va strădui ca reclamaţiile depuse să fie examinate în cel mai scurt timp cu putinţă, totuşi, nu mai târziu de 14 zile de la data primirii reclamaţiei de către website. Despre modul în care a fost soluţionată reclamaţia Clientul va fi anunţat pe calea aleasă de Client, telefonic sau ca informaţie transmisă pe e-mail la adresa indicată de acesta. BUZOI MASTER FOOD SRL aduce la cunoştinţă că în funcţie de setările browserului Clientului poate introduce în sistemul informatic al Clientului fişiere cookies, ce nu sunt o componentă a conţinutului serviciilor prestate de către website, dar care ar putea permite recunoașterea ulterioară a Clientului ce intră pe pagina de web a website-ului şi sunt utilizate de acesta pentru a îmbunățăți experiența Clientului utilizarea website-ului, ca şi pentru monitorizarea de către Magazin a navigărilor Clientului pe pagina de web. Clientul poate renunţa în orice moment la posibilitatea ca website-ul să utilizeze cookies, prin setările corespunzătoare ale browserului său.

IV. REZERVARI SI TARIFE

Tarifele afișate în site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA, taxa hoteliera si regiumul de masa specificat la fiecare oferta/ pret. Tarifele afisate sunt in LEI.

Putem sa confirmam rezervarea Dvs. numai daca ne dați toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele Dvs. personale sunt corecte.

Politica de anulare si politica de plata este mentionata la fiecare tarif/ oferta in parte.
Rambursabil 100% cu până la 30 zile înainte check-in iar daca anulati rezervarea la mai putin de 30 zile, o taxa de anulare egala cu valoarea rezervarii va fi aplicata.

V. ALTE PREVEDERI
1. Conținutul și design-ul www.cramadepiatra.ro , inclusiv look&feel-ul acestuia și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea www.cramadepiatra.ro și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat de terțe părți pe site-ul www.cramadepiatra.ro, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație.

2. Puteți copia și imprima conținutul www.cramadepiatra.ro doar pentru folosința dumneavoastră personală, în scopuri necomerciale.

3. Este interzisă orice utilizare a conținutului www.cramadepiatra.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul www.cramadepiatra.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail la cramadepiatra@yahoo.com cu drepturile încălcate pentru a permite administratorilor www.cramadepiatra.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

4. www.cramadepiatra.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.cramadepiatra.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la www.cramadepiatra.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.cramadepiatra.ro, erorile de operare, grevă etc.

Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă vizualizarea ofertelor, postărilor și articolelor oferite de website.

 

WordPress Video Lightbox